Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Ανακοινωση - ΟΙ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ ΣΤΑ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΑ

.Και οι Κυκλάδες απάντησαν OXI στα τελεσίγραφα!
Παρά την διαρκή παραπληροφόρηση από την μεγάλη πλειοψηφία των εγχώριων μέσων μαζικής ενημέρωσης, παρά τις τρομολαγνικές δηλώσεις της «τρόικας εσωτερικού», παρά τις απειλές των δανειστών περί επιστροφής στη δραχμή και πτώχευσης (ακόμα και από την επόμενη μέρα του δημοψηφίσματος), παρά τις κλειστές τράπεζες, παρά τους εκβιασμούς και την επιτηδευμένη κάμψη της τουριστικής κίνησης, οι Κυκλαδίτες με ποσοστό 62,7% φώναξαν ένα βροντερό ΟΧΙ.
Ένα ΟΧΙ που ενώθηκε με την αντιμνημονιακή φωνή όλης της Ελλάδας.
Ένα ΟΧΙ που φανερώνει μια υπερκομματική αναγνώριση στην προσπάθεια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για την επίτευξη μίας έντιμης συμφωνίας χωρίς αντιλαϊκά και υφεσιακά μέτρα. Οι Κυκλαδίτες προέκριναν με συντριπτική πλειοψηφία, την αξιοπρέπεια και την ελπίδα. Έδειξαν πως δεν εκβιάζονται, δεν τρομοκρατούνται και αγωνίζονται με κάθε τρόπο για το δίκιο τους!
Αυτό το μεγαλειώδες ΟΧΙ έστειλε και ένα ηχηρό μήνυμα στους αυτοδιοικητικούς παράγοντες, οι οποίοι, ακολουθώντας τις εντολές των αφεντικών τους,  έσπευσαν να συνταχθούν με το μνημονιακό τόξο, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τα συμφέροντα των νησιωτών.
Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων δηλώνει για ακόμα μια φορά πως θα αγωνιστεί, ώστε η συμφωνία που θα επιτευχθεί, να είναι πάνω από όλα επωφελής και για τον ελληνικό λαό και για τους λαούς της Ευρώπης, να μετριάζει τη λιτότητα και να εκμηδενίζει τις μεθοδεύσεις που αποσκοπούσαν στην κοινωνική και οικονομική μας κατάρρευση και υποταγή.