Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

TO KOKKINO ΓΑΝΤΙ ΣΗΚΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ

Υπερψηφίστηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο που προβλέπει την επαναπρόσληψη των σχολικών φυλάκων, των διοικητικών υπαλλήλων των ΑΕΙ, καθηγητών επαγγελματικής εκπαίδευσης και των αγωνιζόμενων καθαριστριών του Υπουργείου Οικονομικών, ενώ προβλέπει και την πρόσληψη αδιόριστων επιτυχόντων του ΑΣΕΠ.
Οι αγώνες του προηγούμενου διαστήματος σήμερα βαδίζουν προς τη δικαίωσή τους. Η διάλυση του ατομικού δρόμου, οι ανυποχώρητοι αγώνες και η ενότητα του εργατικού κινήματος, θα αποτελούν πάντοτε τη μόνη επιλογή.
Η παρουσία των νέων στο πλάι των αγώνων που δόθηκαν εντός των πανεπιστημίων από τους διοικητικούς υπαλλήλους, αλλά και έξω από το Υπουργείο Οικονομικών στο πλάι των αγωνιζόμενων καθαριστριών, των σχολικών φυλάκων και των εκπαιδευτικών αποδεικνύουν στην πράξη την ανυποχώρητη στάση μας για ζωή με αξιοπρέπεια και την ανάγκη μιας ολόκληρης γενιάς να αναπνέυσει.
Ο δρόμος αυτός δεν έχει τέλος. Πλέον όμως κρατάμε στα χέρια μας έναν οδηγό για το πως πρέπει να τον βαδίσουμε. Με αγώνα και ενότητα όλων όσων βιώνουν ακόμα τα μνημόνια και την καταστροφή που αυτά έφεραν. Με πίστη στις αξίες μας.
Αποκατάσταση της εργασίας σημαίνει αποκατάσταση της αξιοπρέπειας.