Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015

ΣΥΝΤΑΓΜΑ - Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ

Συγκλονιστική είναι και σήμερα η ανταπόκριση του κόσμου στις πλατείες όλης της χώρας, ενώ μόνο στο Σύνταγμα έχουν συγκεντρωθεί αυτή την στιγμή πάνω από 20.000 πολίτες, δείχνοντας την συμπαράστασή τους στην κυβερνητική προσπάθεια για να ξεφύγει η χώρα από τη μέγγενη της λιτότητας. 
Η ανακοίνωση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ για τις σημερινές κινητοποιήσεις στήριξης της Ελλάδας: «Για μια ακόμη ημέρα οι πλατείες στην Ελλάδα και την
Ευρώπη πλημμύρισαν από τους πολίτες, δίνοντας ηχηρό μήνυμα ενάντια στη λιτότητα και αποφασιστική στήριξη στην ελληνική κυβέρνηση. Η παρέμβαση του λαού στις εξελίξεις, αυτό που δηλαδή φοβόντουσαν και πολεμούσαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις, θα είναι το επόμενο διάστημα ο αποφασιστικός παράγοντας για την ενίσχυση της δημοκρατίας και της κοινωνικής συνοχής σε όλη την Ευρώπη. Είναι η μεγάλη δύναμη της Ελλάδας και της κυβέρνησης. Η ελπίδα έδιωξε τον φόβο, οι ευρωπαϊκοί λαοί υπερασπίζονται την αξιοπρέπειά τους. Η Ευρώπη θα αλλάξει σελίδα, η δημοκρατία θα νικήσει».